HandbalverenigingHauwert

Clubuitje Kras Volendam 28-1-’17

Op 28 januari ging heel Hauwert met de touringcar naar Kras Volendam. In de bus was de stemming al opperbest. Bij Kras aangekomen kleedde een ieder zich om en maakten we ons op voor een gezamenlijke warming-up. Na 20 minuten waren we warm en werd de groep in 6 groepjes verdeeld. Per groep deed je iedere 10 minuten een andere oefening. Na afloop werden er een paar partijtjes gedaan. Hierna was het eten klaar en kon een ieder aanschuiven voor lasagne, pasta en patat. Alles dik voor elkaar, wat werd er gesmuld. Daarna kwam de trainer van Heren 1 vertellen over de komende wedstrijd tegen de Limburg Lions. Even daarna begon de warming up van de mannen en een half uurtje later de wedstrijd. De eerste helft was heel mooi om naar te kijken maar de spanning was ver te zoeken. De Volendammers gingen met 18-8 achterstand de rust in. De tweede helft lieten ze echter hun ongekende klasse zien en scoorden goal na goal waar dat bij the Lions niet meer lukte. Zo was het 10 minuten voor tijd gelijkspel. Hierna kwam Kras met éen punt voor te staan, weer gelijkspel, weer éen punt voor. Een ieder zat op het puntje van z'n stoel. Uiteindelijk stond er na 30 minuten een eindstand van 25-25 op het bord. Het was echt een geweldige wedstrijd om live te mogen aanschouwen. Hierna keerde de touringcar weer richting Oostwoud en Hauwert en kon iedereen voldaan z'n bed weer opzoeken.

IMG_6157 IMG_6158 IMG_6159 IMG_6161 IMG_6163 IMG_6164 IMG_6165 IMG_6166 IMG_6167 IMG_6168 IMG_6170 IMG_6171 IMG_6172 IMG_6173 IMG_6174 IMG_6178 IMG_6179 IMG_6180 IMG_6182 IMG_6184 IMG_6185 IMG_6186 IMG_6202 IMG_6203 IMG_6204