HandbalverenigingHauwert


Kantinedienst

Uitleg voor degene die kantinedienst heeft:

De portemonnee en kantinesleutel (en code van het alarm) is op te halen bij:

Bart en Marieke Groot

Tuinstraat 8

Telnr: 0229-201806

Het kan zijn dat een ander team al eerder speelt, dan is de kantine al open, dus hoef je niets op te halen. Houdt dat goed in de gaten of bel eerst even voor de zekerheid. Zorg dat je een half uur voor speeltijd aanwezig bent om de kantine en de kleedkamers te openen. Wij maken gebruik van de kleedkamers in het dorpshuis.

Een potje koffie zetten (kleine pot, links op aanrecht keuken) voor het publiek en je zorgt voor de limonade in de rust en eventueel thee en koffie voor coaches en scheidsrechter. Achter de bar is een deur (open je met de dezelfde sleutel als de kantine) en meteen achter die deur is een sleutelkast waar de sleutel van het dorpshuis in hangt. Er zit sowieso een zwart dingetje aan, daar doe je het alarm van het dorpshuis mee uit en aan. Je haalt dat dingetje langs het alarmapparaat en als je een piepje hoort is deze aan of uit.

Het kan zijn dat de kantine al geopend is door de voetbal. Dan heb je de portemonnee niet nodig (het voetbalgeld is er al) en er is al koffie en thee gezet. Je zorgt dan in ieder geval voor het drinken in de rust en je kan tijdens de rust even achter de bar in de kantine meehelpen (als het druk is). Zorg er wel voor dat de portemonnee en sleutel weer terug komen of doorgegeven aan de HANDBAL-kantinedienst na ons. Ik hoop dat alles duidelijk is. Als er niemand na ons komt moet alles weer afgesloten worden (dorpshuis en kantine).