HandbalverenigingHauwert


Plaatjesactie Jumbo

Belangrijke mededeling
HV Hauwert en VV Hauwert plaatjes sparen bij JUMBO!
Jumbo Zwaagdijk heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. 
De droom van onze leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes  van jezelf  en andere Hauwert-leden zijn vanaf oktober/november 2016 verkrijgbaar bij Jumbo Zwaagdijk. Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.
Om deze actie tot een groot succes te maken is het van belang dat alle betreffende leden op de foto verschijnen. Hiertoe zal er op verschillende momenten een fotograaf (Gerda Holla van www.westfrieslandfotograaf.nl) aanwezig zijn op onze accommodatie. Om alles in goede banen te leiden is onderstaand schema opgesteld. Zorg dat je op tijd aanwezig bent! 
Er is overigens geen verplichting om deel te nemen aan deze plaatjesactie. Wij zouden het wel op prijs stellen als iedereen meedoet.  Als je jezelf laat fotograferen zie je natuurlijk wel af van je portretrecht en geef je ons toestemming om je foto te laten gebruiken voor het maken van een sportplaatje in deze actie. 
Mis deze unieke kans niet!
Bestuur HV Hauwert 
Woensdag 31 augustus    handbal
17.00    H-jeugd
17.15    F1
17.45    D2
18.00    E1
18.15    E2
18.30    D1
19.00    Recreanten 1 en 2
19.30    trimmers

Ben je verhinderd, laat het ons weten. Dan proberen wij in overleg met de fotograaf een alternatief voor je te vinden.
Voor het fotoboek zijn wij dringend op zoek naar actie foto’s van onze spelers (géén teamfoto’s). Deze foto’s zullen gebruikt worden als achtergrond of als aanvulling bij de door ons aangeleverde teksten.  Heb je leuke foto’s van een handbalwedstrijd, training, sintfeest, kermishandbal etc. stuur ze z.s.m. naar hauwert@handbal.nl.